×
footer logo
© 2017 VICE Media LLC
×
 

De laatste knokpartij van vechtersbaas Peter Aerts

DM
David Meulenbeld, Foto's door: Alle afbeeldingen door en met dank aan NEW DAY Studio

April 23, 2017, 11:49

Vanmiddag zullen er voor het laatst spaanders vallen.

De ‘Lumberjack’ Peter Aerts vecht namelijk zijn laatste wedstrijd, als afscheid van een lange en nogal succesvolle carrière als vechtersbaas. Eerder deze week spraken we Peter Aerts nog in Enschede over New Kids, Badr Hari en Las Vegas en blikten we vooruit op de wedstrijd. Vandaag is het zover.

Vanmiddag maakt hij in Almere officieel een einde aan zijn loopbaan als vechter. Aerts staat daar tegenover de Oekraïense Tsotne Rogava en is van plan niet veel van hem heel te laten.

Aerts_NEWDAYstudio_7Alle foto’s door NEW DAY Studio

Aerts zette stapels kampioenschappen op zijn naam, en werd een wereldberoemde kickbokslegende. Ter ere van zijn pensioen maakte NEW DAY Studio een korte film over de kickbokser, waarin ze hem volgden tijdens zijn eigen training en die van zijn pupil. Aerts vertelt in een slecht verlichte sportschool gevuld met trofeeën over zijn verleden en bikkelharde mentaliteit, terwijl hij laat zien dat hij ook op 46-jarige leeftijd nog angstaanjagend goed in vorm is.

Bekijk Aerts en de foto’s die ze erbij maakten hieronder:

 

Aerts_NEWDAYstudio_6 Aerts_NEWDAYstudio_8 Aerts_NEWDAYstudio_10 Aerts_NEWDAYstudio_3 Aerts_NEWDAYstudio_21 Aerts_NEWDAYstudio_2 Aerts_NEWDAYstudio_24 Aerts_NEWDAYstudio_25

Mis niets! Like VICE Sports Nederland voor je dagelijkse dosis ijzersterke sportverhalen.

Logo